städa, städa...

Det är precis det jag har gjort idag, det är skönt att ha det gjort men tyvärr blir det aldrig långvarigt med mina familjemedlemmar, de är duktiga på att skita ner..
Å nu mår jag som jag förtjänar har sammandragningar å väldigt ont i ryggen, att jag aldrig lär mig.
Läkaren har sagt till mig strängt att jag måste ta det lugnt, men jag menar hur lätt är det på en skala 1-10?? INTE ALLS kan jag snällt säga =)

Nellie sover gott nu å Nicke håller på att elda då det är värsta höstvädret ute. Vi hade stängt av vår värme men fick snällt starta den igen då vi kände att det va kallt i morse. Å nu har det ju dessutom börjat blåsa vilket leder till ännu kallare hus.



Fick ett telefonsamtal i morse om branden i svängsta, det kom som en chock när jag fick veta vem som omkommit.
Vi har inte träffats på länge men en gång i tiden träffades vi jämt allt från fester till filmkvällar. Har otroligt många minnen ihop. Kan inte förstå att det är sant.
Det är många tankar som far igenom huvudet just nu men framförallt

Vila i frid David Ottosson!






Älskade barn

Nellie å Nicke sover fortfarande får nog ta å väcka dom snart då tanken är att vi ska äta frukost på stan idag ju.
Vet inte vad för rytm Nelllie kommit in i nu men tydligen är hon som sin far å gillar att sova länge :) Om en annan ändå kunde göra det då...


Sitter å letar efter låten "Älskade barn" men hittar inte den jag blir galen, är det någon som vet var jag kan hitta den? Jag har ackorden å texten men vill gärna ha låten också. Jag tar tacksamt emot förslag :)


Senare idag blir det middag me min "lilla familj" då det är MORSDAG idag, ska till sandviken så mys så får hoppas vädret håller sig så det inte blir något regn för det vill vi inte..


Nej nu får dom allt vakna de bägge sjusovarna detta går inte har mkt att göra å klockan bara tickar :)
Vet en som kommer bli väldigt arg å det är Nellie, den damen har inget morgonhumör henne ska man passa sig för att väcka men tyvärr måste jag..

Sjusovare..

Ja det kan man lugnt säga, jag har äntligen fått upp Nicke så nu är han i källaren å greja för fullt :)
Men den lilla damen Nellie sover fortfarande hallo kl.10.00 ska hon sova runt hela dagen eller? Hon är sin far upp i dagen kan sova hur länge som helst.
Önskar att en annan kunde göra det när man får chansen till det som nu men nej då det går inte helt hopplöst ju.


Kan undra vad dagen har att erbjuda idag, Nicke ska spela bortamatch så han kommer vara iväg hela dagen så vet inte rikitgt vad jag å Nellie ska hitta på hmm ?? det löser sig säkert framåt dagen får vi hoppas.
Vädret är ostabilt idag tycker jag allt men så länge det inte regnar är det är Ok för mig :)
Det ska visst vara nån outlet i stan idag om jag fattat det rätt, kanske skulle man ta sig en sväng in dit å kolla läget? vem vet kanske man hitta nått användbart :)

 
Nästa vecka kommer min underbara vän Sofie ner från Jönköping ska bli sååå kul att träffa henne längtar alla redan å snart är det rock vilka minnen vi har tillsammans från de tidigare åren eller vad säger du råttis? :)

 

Tiden springer snabbt iväg, kollade min lilla agenda å det visade sig att vi är uppbokade med nått varje helg hela juni månad å Juli helt galet, när ska jag ha tid att föda egentligen hehe det kan man snällt fråga sig.

Tyvärr kan man ju inte planera in när det ska ske utan det kommer när kommer hehe :) Vilket säkerligen är bäst också..

Nej lite frukost nu är aldrig fel så får vi väl se när min lilla prinsessa vaknar idag :)

 

 

 


  Min lilla tuffing!


60 dagar..

kvar tills det är dags för det lilla knytet att komma :) Men vem vet kanske den kommer tidigare vilket inte gör mig nånting, sist jag var hos BM så träffade jag även läkaren å då sa han att huvudet ligger ner å trycker vilket är lite tidigt men som sagt det gör inget. Den får gärna stanna några veckor till men sen får den komma :)


Idag ska jag till tandläkaren vilket är mindre roligt men så är det.
Nellie ska vara hos sin farmor under tiden. Hon ser ut som en prickig korv, har kommit underfund med vad felet har varit, hon har haft 3-dagars feber vilket hon aldrig haft innan. Men prickarna börjar ge med sig å hennes aptit har börjat komma tillbaka vilket är väldigt positivt :)


Vi tog även sovmorgon idag vilket va skönt hade säkert sovit nu me om det inte varit för mamma som ringde 08.30 å Nellie vaknar jättearg å säger att hon är trött hehe så söt när hon är irriterad.
Nu sitter hon å dricker välling å titta såklart på playhouse disney som vanligt :)
Så nu är det väl dags för mig att göra lite frukost till oss sen ska vi ge oss iväg till svärmor.
Ha en underbar dag i det fina vädret!

Sjung om..

 Studentens lyckliga dar!!
Ja jisses säger jag bara, idag tar lillebrors flickvän studenten så ett STORT GRATTIS till Tess!! :-)
Det får en annan att tänka tillbaka då man själv stod på trappen å tjöt av lycka! Å vad många minnen det finns! :) Tänk att det redan gått 4 år helt galet å vad har vi åstadkommit? Jo hus, bil, hund å det underbaraste av allt vår underbara dotter Nellie å så kommande bebis .
Trodde inte jag skulle vara 2 barns mor vid 23-års ålder, jag hade så många planer det skulle resas, jobbas utomlands å allt men icke. Självklart ångrar jag ingenting jag är väldigt lycklig där jag är idag å mår super! :)
Min längtan efter detta barn växer sig större för var dag som går, längtar efter att få träffa det lilla knytet!
Å det är jag inte ensam om att göra, Nicke längtar otroligt mkt å lilla Nellie me :) Får bara hoppas hon känner likadant när den har kommit. Nu har man gått in i v.32 kan knappt förstå det, är ju bara 8 veckor kvar :)


                                              Nellie kramar bebis, här är jag i v.28


Regn regn å

åter mera regn, det är väl härligt? eller inte..
Man kan tro att hösten är här eller är det detta som är svensk sommar? haha


Min lilla prinsessa är fortfarande dålig har hög feber å vill varken äta eller dricka, har sovit så oroligt i natt förmodligen drömt mardrömmar i och med den höga febern.
Hon har sovit mellan mig å Nicke å det har varit rätt så jobbigt då hon är som ett frimärke, jag har ju den stora magen  i vägen med å Nellie det blir varmt vill jag lova :) Men är man dålig så är det mysigt att vara nära mamma..
Just nu ligger hon på soffan å kollar playhouse disney vilket är hennes favoritkanal :-)

 

Helt sjukt vad fort tiden går i morrn har jag gått 31 fulla veckor ska gå in i v.32 kan knappt fatta det själv.

Denna graviditet har gått mkt mkt snabbare än Nellies vet inte rikitgt hur jag ska hinna med allt å så renovering mitt i allt är ju superkul!
Just nu skulle jag inte banga för att åka iväg å när jag kommer tillbaka är övervåningen färdig hade varit hur underbart som helst! Man kan iaf alltid drömma :-)



Å nu närmar sig Sweden Rock Festival 2010!!! med stora steg å självklart ska jag infinna mig där det finns inget som kan stoppa mig :-) det är det bästa som händer på hela året! Dock blir det nyktert å tjockt i år men det gör mig INGENTING jag kan ha lika roligt ändå!

Lite bilder från förra året!


Älsklingen stylad av Fru. Lagerberg                                      KÄRLEK!







Vi skojar inte..

...om dessa sammandragningar jag har ikväll, du milde!
Kan nästan tro att den vill komma ut nu men den får allt vänta några veckor till.
Det är väl jag som är dum å har grejat för mkt idag men som sagt gör inte jag det så gör ingen det, å jag klarar inte av att ha allt i oordning innan bebis kommer. Det måste vara på plats!
Just nu är mitt projekt att flytta alla kläder till den nya garderoben å samtidigt går jag igenom allt å sortera vilket jag inte ska ha, det är jobbigare än man tror vill jag säga.


Nellie är dessutom inne i sin första trotsålder vilket är helt underbart!! Hon om någon har humör å temprament kan undra om det är från mig eller Nicke hon fått det, vad tror ni?? heheh

Har haft en supertrevlig dag tillsammans med Jessica, Viggo, Therese, Amy å Carina det får göras om snart igen alltid kul att träffas å snacka lite skit :-)




Min envisa lilla dam börjar bli stor..

 

Nej nu börjar det bli rikitgt jobbigt med dessa sammandragingar så nu ska jag ta mig till soffan med en vetekudde å försöka slappna av lite..


kalas

Jajemensan nu är kalasen i familjen igång igen..
Alla fyller verkligen samtidigt helt galet.
Igår va det Izak som fyllde 8 år, idag fyller pappa min år.
På Söndag är det Signe som fyller 1 år å nästa helg är det Alice som fyller 5 år! :) Så det blir en hel del kalasande.
Dessutom är Nellie bjuden på barnkalas hos Tindra som fyller 2 år på söndag, vi ska verkligen försöka klämma in det också.
Och på Lördag så är jag å Nicke iväg bjudna på 20 å 25 års galaj, trevligt trevligt som sagt pengarna rullar denna månaden å de har knappt hunnit in på kontot än å mitt i allt så är det snart ROCK!! Jag längtar enormt mkt! Kommer bli superbra trots att jag är gigantisk då, det känns att det börjar närma sig nu jag fylls me vatten å börjar bli svullen jobbigt, å värre blir det om vi får en varm sommar vilket vi ¨säkert får bara för att :-)

Nedräkningar börjar, nu är det bara 10 veckor kvar! Vart tar tiden vägen? Då blir vi 3 helt plötsligt 4 underbart!

 

 

Nej nu är det Greys som gäller för hela slanten :-)


Tiden räcker..

..inte till.
Jag har inte haft tid att blogga å ska erkänna att jag har lite dåligt samvete för det men som sagt tiden räcker inte till just nu.
Det har varit sååå mkt igår hade vi begravning för farmor vilket va jättefint men rikitgt tufft!
Mkt mer behöver jag inte säga.


Idag har Nellie varit hemma, vi var båda så trötta å vädret så dåligt så vi har haft en mysdag framför tv:n istället vilket va välbehövligt!
Har även varit en vända hos barnmorskan å allt va bra me bebis :-) Något positivt i det hela iaf <3


Nu har jag precis lagt Nellie, Nicke är iväg å spelar fotboll så jag ska alldeles strax inta soffan med en skål jordgubbar :-)



Ha en fortsatt trevlig kväll!

Begravning

Idag är det begravning för mormor, känns tungt har sovit jättedåligt inatt så ögonen går i kors på mig.

Har inte mycket att säga, känner mig helt tom.

Ska ta en promenad nu å försöka rensa tankarna lite sedan en lång dusch!


Trött...

Är rikitgt trött nu, har scannat in 100 bilder till mormors bildspel så nu är det snart färdigt lite smådetaljer kvar att göra bara.

Har även scannat in 60 bilder till farmors, har inte fått alla bilder av pappa ännu så det lär bli många fler där.


Min banrmorska ringde idag hon hade fått provsvaren, då mitt HB är 97 så ville hon kolla mitt blod..

Det visade sig att jag fattades järn, B12 å en sak till som jag inte kom ihåg så nu ska jag börja gå på tabletter ska hämta 2 sorter i morrn på apoteket får hoppas det hjälper så att jag kan bli lite piggare.

Dianah tycker jag är duktig på att dölja min trötthet kanske sant men just nu känns det som det blir jobbigare för var dag som går, men har mkt att  tänka på å sover dåligt för den delen också vilket påverkar en del.


Nellie har redan lagt sig hon va trött efter gårdagens stim så jag ska faktiskt lägga mig på soffan en stund nu. Får passa på medans det är tyst i huset, Nicke är å spelar innebandy men han dyker nog upp snart..


Ha en fortsatt trevlig kväll alla!


Ny dag..

Och nya möjligheter!

Har rätt så mycket att göra idag så vet knappt vart jag ska börja, det gäller att utnyttja tiden väl när Nellie är på dagis. Det första blir ju såklart till att ge henne frukost å sedan göra henne i ordning å köra till dagis :-)

Därefter ska jag köra in till Berners å kolla om han har sittdyna till Nellies cykelsadel det borde väl finnas lr? Har för mig att jag sett det nånstans.

Å bildspelet vill jag ha klart idag! Har dans i morrn vilket är sista gången å det känns skönt så i morrn hinner jag inte med att greja med bildspelet så det är verkligen prio 1 idag.

Nej nu får jag ta tag i dagen å göra det bästa utav den!


23 år idag!

Ja jisses vad tiden går, 23 år fyller man idag.
Blev väckt 06.30 av min lilla prinsessa å Nicke å fick superfina paketer :-)


Har haft kalas nu i eftermiddag och dom
 sista gästerna har precis gått hem å jag har tampats med Nellie hon vill inte sova hon är full av socker å det märks! Hon är envis som en oxe men jag är steget värre så jag vann :)

Nu vet jag vem hon ärvt det ifrån hmm det kan jag inte sticka under stolen med..

Dagen har varit underbar, har fått mkt fina paketer vilket egentligen inte behövdes men glad blev jag.

I morrn ser jag framemot bra väder hoppas hoppas för jag vill ge mig ut på en cykeltur med Nellie hmm hur ska det sluta? Kanske borde "öva" först? Det återstår å se i morrn, ska även scanna in ALLA bilder till mormors bildspel medans Nellie är på dagis då begravningen närmar sig med stormsteg... Känns fortfarande overkligt å visst det fattades folk här idag men ni ligger mig varmt om hjärtat å det kan ingen ta ifrån mig!


Nu verkar det som Nellie äntligen har somnat, skam den som ger sig.. så nu ska jag äntligen lägga mig på soffan en stund känner av en del sammandragningar har varit för mkt idag helt enkelt men ändå en underbar födelsedag!


Nyklippta...

Japp så var hela familjen nyklippt och jag har såklart färgat håret dessutom :-) Det tackar vi vår goa vän Cindy för!! Nellie blev så fin så...


Idag har jag och Nellie varit i k-stad med mina föräldrar å köpt en cykel till mig vilket va väldigt efterlängtat!! Så nu ska här cyklas! (Om jag kommer ihåg vill säga) hahah det var ju ett bra tag sen sist å Sofie kan ju intyga på hur det har gått hahah


Just nu har jag tagit en paus från mitt städande, har inte så mkt kvar men måste göra det färdigt idag då jag ska ha kalas i morrn eftersom jag fyller år! Helt galet vad fort tiden går 23 år gammal du milde! heheh


Kim är här å ikväll fick jag middagen lagad å diskad vilket jag gillar starkt, Kim å Nicke skötte den delen å till förvåning blev det väldigt gott! Det blev hemmagjorda klyftpotatis, baconinlindad fläskfilé, sås å en mkt god sallad! Det får dom mer än gärna fortsätta med :)



Nej om man skulle ta tag i det sista med huset nu sen lägga sig på soffan med en stor skål glass!!


Kan undra om man blir väckt av sång å paketer i morrn??

RSS 2.0