Middagsdags

Sitter hos mor & far å väntar på att maten ska bli klar, det blir stekt torskfile me hemmagjord potatismos vilket vi gillar starkt ;)

Nellie kunde inte vänta så fick tjuvstarta hon älskar fisk! :)


Efter middagen blir det hem lite snabbt å lämna Nellie så kommer hennes farmor å ska passa henne medans en annan ska iväg å dansa heeela kvällen lång ;)



Idag var jag å sandra som sagt i k-hamn å visst hade jag turen på min sida då vi hittar 11 klänningar till en av våra grupper!! Vi båda blev överlyckliga så nu känns det lite bättre inför helgen MEN det är fortfarande ett problem som återstår vilket jag hoppas kommer lösa sig ikväll tack vare fischer!





Over and Out / D


Lycklig!

Tjohoo va glad jag blev idag!!
Har precis varit å lämnat Nellie på dagis å idag va första gången hon gick in frivilligt å grät inte när jag gick!! Det känns hur bra som helst hoppas verkligen det fortsätter så här! ;)

Nellie i TurkietNellie i Turkiet!

 

Helgen min var toppen den spenderade vi som sagt i lördagslisebergs julmarknad som va jättemysigt men rikitgt mkt folk så man fick tränga sig fram emellanåt....

Söndagen tog vi en tripp till ullared där det spenderades en hel del pengar men det va helt klart värt det å alla mina  julklappar blev klara eller ja nästan är bara Nickes kvar å vet inte alls vad jag ska köpa?? Någon som har förslag? I början av förhållandet hade man en massa ideér men nu nej då vet jag inte alls tycker det är jättesvårt!!
Men det löser sig säkert så småningom.



Nu är det dags att bege sig till k-hamn har en del ärende att uträtta me Sandy inför helgens DANSSHOW som kommer bli superkul men det är mkt kvar att göra så denna veckan blir det dans, dans å åter igen dans men det gillar vi starkt! ;)

 

 

Over and Out / D


Polispådrag.

Ja du milde säger jag bara...
Igår morse vaknar jag 05.30 av att en polishelikopter cirkulerar över huset och i hela ysane, och Nicke ringer för han hade precis kört då å då säger han att han har mött polisbilar med blåljus och hundpatruller på väg hit..
Kan undra vad det är frågan om liksom, senare på radio hör jag att dom letar efter en 78-årig man som anmälds försvunnen av hemtjänsten kvällen innan, dom hittar han som tur är.
Han mår bra men va nerfrusen vilket jag kan förstå... Bra koll hemtjänsten har eller inte....


I natt har jag haft nattgäster Johannes å Izak har sovit här å i morse kom syrran Dianah ut me frukost gott gott.
Nu skriker hon på mig vi ska julpynta mitt hus då jag inte hinner i helgen så jag får slita mig..
Jag kommer uppdatera lite senare om den gågna helgen, Sofie jag lovar dig! ;)




Desirée


Nu så bär det iväg...

Ja nu ska vi snart bege oss, Nicke håller på att göra Nellie i ordning sen ska vi köra till Göteborg tillsammans med mina föräldrar, min brod David å hans flickvän Tess...

Vi ska besöka Lisebergs Julmarknad ska bli jätte mysigt, å i morrn blir det ULLARED på hemvägen det gillar vi starkt, där ska alla julklappar shoppas så man får det överstökat ;)

 

 

Over and Out / D

 


Stormvarning...

Jo tack nog har jag märkt att det blåser ute!! Det är lite mysigt nu på kvällen när man sitter ihopkurad i soffan under filt med lite tändra ljus å tittar tv men annars hatar jag blåst å regn, jag är mer en sommarmänniska som vill ha mkt sol å bad ;) Då trivs jag allra bäst!!

 

Idag har huset fått sig en storstädning käns rikitgt bra måste jag säg, det är bara fönstrena som ska putsas innan jul annars är jag snart redo att plocka fram julsakerna!! * Längtar *
Julen är en mysig tid tycker jag å det ska bli roligt att se vad Nellie säger om tomten i år ;)

I helgen bär det av till gbg, Lisebergs julmarknad och på söndag på hemvägen tar vi ULLARED kommer bli superskoj... Har planerat att inhandla alla julklappar så man slipper den stressen sen så hoppas verkligen det finns mkt där nu ;)
Nej nu får jag slita mig å se om min man behöver hjälp det verkar som han är ute å samla ihop grejor på tomten för nu börjar det blåsa REJÄLT märker jag....




Lite bilder från helgen på alla mina underbara GULDKLIMPAR!




Johannes,Izak,Jacob,Nellie,Julia Gänget i full aktivitet.. Jag hade å städa kan ni tro ;)

Johannes & Jacob  Tv-spel på hög nivå!


Dessan,Nellie,JuliaJag morgonmyser me flickorna som dricker välling ;)






                                                          Over and Out / D


Skakig...

Har precis haft 1 timmes trevligt samtal me Sofie! ;) Det gillar vi mkt...
Fanns en hel del att prata om, blir ju så när man inte bor nära å kan umgås så ofta. Har lite funderingar på att försöka åka å hälsa på henne det vore supertrevligt iaf.. Får allt spinna vidare på de planerna!


Idag har det varit jobb på schemat gick mkt bra måste jag säga..
Hämtat lillan på dagis eller Förskolan som det så fint ska heta nu, själv tycker jag det låter så stort så jag håller mig till Dagis ett tag till iaf ;)



När vi kom hem var det i stora drag dags för middag så jag började lite smått me det å Nellie leker i vardagsrummet som vanligt, sitter i soffan å så som hon alltid gör...men idag gick det inte så bra hon började stimma i soffan vilket man inte får så jag lyfter ner henne å säger till henne att det får hon inte det är farligt, men tror ni hon lyssnar?? JA ett litet tag gör hon faktiskt det å sitter snällt i soffan igen, men när jag tittar till henne nästa gång så ser jag hur hon lutar sig över ryggstödet å i nästa sekund ser jag benen rätt upp i luften å huvudet först ner i golvet!!!
Jag har aldrig blivit sååå RÄDD i hela mitt liv som jag blev just i den stunden min första tanke va det här har gått rikitgt riktgt illa men hon hade änglavakt hon fick ett stort blåmärke/bula ovanför höger öga så det känns bra att det inte gick värre, jag menar det kunde ju gått hur illa som helst! Jag hoppas verkligen att hon har lärt sig en läxa nu å att det inte upprepas....
Jag känner mig dock som en dålig mor att det hände överhuvudtaget men finns det någon som alltid har full koll? Allt sker på ett ögonblick å detta va en olyckshändelse men känns ändå på ett visst sätt, är fortfarande lite skakig när jag tänker på hur det hade kunnat gå....


Jag lovade bilder igår men det kommer i morrn när jag lämnat lillan på dagis då får jag lite tid över innan det är dags för jobb så har tänkt ordna det då..
Nu däremot längtar jag efter sängen.





                                                                   Over and Out / D


ojdå...

Kom precis på nu när jag skulle lägga mig att Råttan (Nykis) har ringt, hon ringde när jag satt i möte me dansen.
Kan undra vad hon hade på hjärtat...Råttis, Sover du nu?? ;)



Over and Out / D


Måste skärpa mig!

Det är rikitgt dåligt av mig att jag inte skriver varje dag, nu måste det bli ändring!

 

Helgen min har varit fartfylld men rolig. I lördags på morgonen runt 9 tiden kom Dianah & Thom å lämnade sina 3 guldklimpar, dom spenderade natten hos mitt då föräldrarna va iväg bjudna till Wallmans med Johanna å Tobbe vilka gottegrisar men det var dom helt klart värda!!!
Eftersom jag å Nicke fick 3 bonus barn så skaffade vi 2 till nämligen min andra syster Deborah, hennes barn ville självklart också komma vilket dom fick, vi alla drog iväg till Tingsryd å badade på Kaskad, Vi tog förstärkning av Sofia å Sandra vilket va toppen! Det va en hel mysig dag med 6 underbara barn!
Kvällen avslutade jag, Nicke, Johannes, Jacob, Izak, Julia å Nellie med pizza hemma å sedan en film till de 3 grabbarna.. flickorna somnade gott vid halv 8 dom var helt slut efter dagens bravader!!!
Det är sååå mysigt me stor familj!! Me Like Alot!!

I söndags hade vi fotografering me revyn vilket gick hyfsat, blir man någonsin nöjd?? Tveksamt men så är det..

 

Idag åkte mitt hjärta iväg för att jobba igen längtar redan till onsdag då han kommer hem igen!
Nu känner jag att det är dags för sängen, pallar inte lägga upp bilder från helgen men det kommer!




Over and Out / D


Tyst hus..

Ja från att ha varit livat en hel helg så är det alldeles tyst i hela huset, känns jättekonstigt..

Syrran kom å hämtade barnen inklusive mitt lilla busfrö, hon skulle köra dom stora till skolan å passade även på att lämna mitt lilla på dagis då det är i Norje dom alla 3 går ;)
Jag passar på att skriva av mig lite innan det är dags att köra å jobba..
Idag känner jag att jag har varit lite extra flitig, barnen fick nämligen hemmagjorda Pannkakor till frukost, det är inte fy skam det inte... Nellie blev som sagt överlycklig då hon älskar denna maträtt ;)


Idag är det en del på schemat som ska prickas av jobb, dans å revy dessutom måste jag skriva lappar till min dansgrupp eftersom det snart är dags för SHOW!! längtar rikitgt mkt nu!
Med andra ord har jag inte tid att sitta här längre ;)



 

Over and Out / D


Ladies Night!!!

Jag är sååå grymt dålig på att blogga när jag har helg, det måste bli ändring på det.. jag hinner helt enkelt inte mina helger är allltid fullspäckade har jag märkt..

Skriver lite kort om helgen som gått iaf.

 

I fredags åkte Deborah å Ola till Paris för att gotta sig så vem tror ni fick vara så snäll å ställa upp med att ha barnen om inte JAG ;) Eller ja bella har varit hos mig hela tiden men Izak kom inte förrän igår för han sov hos sin kusin Mattis dom 2 första nätterna...
Men vi fick fler bonus barn i fredags för då ville bella ha kompisar som sov över å visst säger jag att det är oki så hon bjuder in 2 tjejkompisar som ska sova här, Jag tänkte inte på att jag skulle iväg ;)
Men Nicke va så snäll å tog hand om alla 4 flickorna, han kom fram till att han hoppades på en pojk nästa gång vi ska ha barn hahha.... han tyckte det va för mkt tjatter hela tiden ;)
Jag däremot spenderade min kväll på Ladies Night i k-krona vilket va superkul, en rikitg toppenkväll måste jag säga.. Jag va där med Sara från jobbet vi blev inbjudna av Mix Megapol så kvällen startade på deras kontor med lite aptitretare å champange sedan åkte vi vidare till Telenor Arena där vi skulle få middag som va rikitgt gott ;)
Showen tyckte jag va kanon å den kroppen MATTE från BYGGLOV har den gick inte av för hackor oj oj oj finns inte mkt mer att tillägga hahaha
När det sedan va slut så var det dags för Efterfest  å det va rikitgt kul! Träffade mkt trevligt folk som jag hoppas man håller kontakten med! Det får med andra ord bli fler vändor till k-krona å det gillar vi!  Vi kom hem kl 05.00 så rätt trött va jag i lördags speciellt när min underbara dotter vaknar 07.30 men det var helt klart värt det!!!

 

Lördagen va seg å jag kände mig trött så jag bestämde mig för att åka å bada me alla flickorna vilket gjorde att jag piggnade till lite ;) efter badet körde jag hem kompisarna å bella följde me Madde hem å skulle sova där. På kvällen kom Kim, David å Tess och vi alla lagade god mat tillsammans det gillar vi skarpt ;) å senare kom även Hampe å Johanna så då blev det lite glass å kanelbullar *mums*



Söndagen va det Fars Dag så morgonen börjar med att Nellie ger Nicke en paket sedan åkte jag på Step By Step möte, därefter hem till Svärmor å Svärfar å fikade gott.. Kvällen kom Mamma, Pappa, David, Tess, Dianah, Johannes, Jacob å Julia hem till oss på middag ;)



Idag har jag å Izak varit i perstorp å hämtat färg, han kunde inte gå till skolan då han har fått Höstblåsor i munnen det ska visst smitta så han fick snällt stanna hemma med mig medans Izabel va i skolan å Nellie på dagis.. Annars har vi inte gjort mkt mer idag, alla 3 barnen sover gott vilket dom gjort ett bra tag nu, Deborah å Ola har kommit hem nu dom hämtar barnen på morgonen i morrn..
Nu är det dags för sängen känner mig lite sliten så är nog bäst att lägga mig så jag inte blir sjuk eller nått...



Over and Out / D


Marknad..

Idag har det som sagt varit marknad i stan.
Var inte så mkt att hurra för men det hör till att gå en sväng.
Det blev en en snabb visit pga det dåliga vädret, det är såå kallt å blåsigt så man vill ju knappt ge sig ut i det.
Men vi som trotsade vädret iaf va jag, Nellie, Fischer å Fam Gustafsson.


Kvällen har varit hyfsad bra den har jag spenderat i danslokalen sen när jag kom hem så va det Greys Anatomy som gällde för hela slanten, finns det ngt bättre program??... Nej tror knappast det ;)
Å höjdpunkten av allt är ju såklart att Nicke kommit hem idag!

I morrn är det dagis som gäller för Nellie igen å vi ska passa på att uträtta några ärende.
Känns som det är ngt jag har glömt jag ska göra i morrn men det lär jag märka isf! ;)
Nu är det sängen å tv:n som gäller...



Over and Out / D


This is it...

Har som sagt varit på bio ikväll med Revyn å sett "This is it" vilket jag tyckte va en mkt bra film ;)
Gillar man dans som jag gör så är det en självklarhet att se den..
Tackar syster Deborah som ställde upp som barnvakt!



Dagen började annars med att vara barnvakt till Jacob å Julia då Dianah går i skola så det har varit fullt hus med fullt ös det gillar vi ;)
Flickorna har funkat relativt bra ihop idag dom har ju sina småbråk. Nellie är sååå envis å allt ska vara på hennes villkor vilket Julia inte alltid vill, två starka viljor som möts kan det bli blixtar å dunder av hehe

Älsklingen ringde idag å berättade att han varit på akuten han hade fått en flisa av en spik i ögat så dom fick bedöva å rota lite sedan fick han en salva me sig, han har även en lapp för ögat men annars är allt bra med han också.. som tur är kommer han hem i morrn så får väl tycka lite extra synd om han då ;)


I morrn är det dags för jobb igen å Nellie ska till dagis. Är inte upplagd för det, känns så jobbigt att behöva lämna henne där när hon skriker å protestera som hon gör, jag hoppas verkligen att det går över snart..
Efter dagis å jobb så blir det troligtvis en vända in till stan å besöka marknaden hoppas bara det inte blåser som det gör nu!
Sedan på kvällen så är det dans som står på schemat snart dags för Show så nu ger jag gärnet inför det sista. Ska bli skönt me lite lov så man kan koncentrera sig på årets revy istället å även söka ny inspiration inför nästa danstermin!


Nu är det sängen å tv:n som gäller å förhoppningsvis somnar jag gott snabbt!
 Saknar mitt hjärta vid sidan om mig men det är bara en natt till, Håll ut! ;)

Over and Out / D


Helgen över...

Nu så är helgen över den har varit sååå fullspäckad att jag inte hunnit skriva här så får väl ta å göra det nu istället



I fredags va det fullt ös med att fixa till Johannes inför hans flickväns halloweenfest.. JA ni läste rätt flickvän va det ja pojken är bara 9 år å har redan flickvän jaja du milde det ska visst börjas i tid .
Senare på kvällen hade vi en oväntad middagsgäst hemma det va då Dianah å Julia som sagt mkt oväntat men det hela slutade trevligt å med god kinamat ;)  vem säger Nej till mat? inte jag iaf haha.
Finns inte så mkt mer att nämna om den kvällen förutom att det slutade med att jag somnade på soffan å jag vaknar inte förräns på morgonen då jag ser på min mobil att Kim ringt mitt i natten.. Kan undra om han ville haft skjuts???

Lördagsmorgonen drog vi iväg till Nickes syster Anna för att hämta lite möbler som dom inte ville ha längre å där fick vi även god fika innan vi stressade vidare till Olofström för att hämta mammas födelsedags present..
Kvällen tillbringade vi hemma hos mina föräldrar då mamma å David hade kalas, Ja vad säger man om sin släkt? Lika trevligt som vanligt å den hetaste diskussion som fördes va självklart årets svininfluensa som vi enhetligt bestämde oss för att vi inte skulle vaccineras oss mot!!
När kalaset va slut skjutsade jag hem Nicke å Nellie därefter körde jag tillbaka till sölve för att hämta mamma å papppa sen vidare till Bromölla till kyrkogården för att tända ett ljus för Olle ( farmors bror )

 

Söndagen firade vi svärfar som fyllt år i veckan så självklart blev det middag hemma hos dom lika trevligt som vanligt.. annars va det en lugn söndag framför tv:n eller ja Nicke fick stapla ved så en annan låg på soffan hahah det är så det ska vara :)



Idag har jag jobbat å lillan varit på dagis vilket inte är populärt det är lika svårt å jobbigt varje gång jag lämnar henne när ska det bli bättre??
Idag var nog den värsta dagen någonsin hon skrek helt hysteriskt när vi kom innanför dörren å ville inte alls.. det gör såååå ont i en annan när man måste gå å hon kämpar för att komma till en å de blickarna hon ger är typ "varför gör du så här mot mig mamma??"
Jag hoppas verkligen det går lättare snart för detta är rikitgt jobbigt.

Just nu sitter jag hos Dianah..
Flickorna badar å har superkul ihop ;)
Älsklingen min åkte iväg i morse kommer onsdag kväll så är ju inte sååå jättelänge denna veckan men nedräkningen har redan börjat, nu är det snart dags att bege sig hem måste förbereda middag om man inte blir bjuden här vill säga :)
Nu är flickorna färdigbadade så får slita mig å hjälpa till lite..







                                                                   Over and Out / D







RSS 2.0