Det går fort över..

Julen kommer å den försvinner lika snabbt, nu är det nyår man väntar på sen påbörjas det nya året ;)

Juldagen igår spenderas bara hemma med min lilla familj, vi hade familjemys på hög nivå å Nellie trivdes rikitgt bra i soffan mellan mamma å pappa å en skål cheez balls det är hennes favoriter å Nickes me för den delen..

Det blev film å mys, det va skönt att inte göra nånting har varit 2 dagar som varit fullproppad me aktiviter, mat, paketer, tomte mm.

Idag ska vi på MIDDAG till mor å far så än en gång samlas hela familjen vilket jag tycker är superkul! ;)

Nicke å Nellie sover fortfarande som 2 stockar kan undra när dom ska vakna?? Nellie har ärvt sin fars morgontrötthet för hon är riktigt morgontrött å henne ska man passa sig för att väcka då hon har ett humör som inte är ur denna värld!! ;)





                                                       Over and Out / D


GOD JUL!!!!

Idag är det JULAFTON!!! Helt sjukt va fort tiden gått, idag ska ätas en massa god mat å massa paketer ska öppnas ;)

Igår firade vi jul hemma hos svärmor å svärfar, det va god mat, fina klappar å mkt mys! Än så länge leder de me den bästa julklappen ever som jag å Nicke fick ;) Tack än en gång!  


Om en liten stund bär det av till Norje då vi ska fira me min stora familj hos syster Deborah kommer bli hur mysigt som helst tror jag...
Nu är det dags att göra mig i ordning ska vara där om 1 timme..


Vill önska alla min goa vänner en rikitgt GOD JUL med mkt klappar å god mat!!!





                                                         Over and Out / D


Dockvagn...

Ja det är den enda julklapp jag har kvar.. en dockvagn till Nellie å jag vet precis vilken jag vill ha men hittar inte den nånstans blir snart tokig!!

Ska köra till k-hamn idag å kolla miljö å leksakshuset det är mitt sista hopp å jag hoppas verkligen dom har den annars vet jag inte vad jag ska göra hon skulle bli överlycklig om hon får en dockvagn så självklart vill jag ge henne en! ;)

Ska även hämta mina kalendrar på önskefoto idag.. spännande dom är säkert superfina! ;)
Annars har jag nog läget under kontroll med allt inför jul har lite tvätt att ta tag i men det får göras ikväll viktigaste är ju alla julklappar ;)

Nej dags för frukost nu så man får lite energi sen är det bara till att ge sig ut på vägarna igen....

           

                                                   Over and Out / D


Det snöar!!!

Å jag älskar det!! Hoppas verkligen det ligger kvar till julafton plus att det kommer mera!!
Vore så mysigt me en vit jul... kommer knappt ihåg när man hade det sist å jag vill verkligen att Nellie ska få uppleva  det! Det är goda tecken på att hon gillar snö iaf hon tycker det är såå spännande å vill gå ut hela tiden å detta gillar verkligen Nicke, han menar på att det finns lite hopp för en skidresa längre fram ;)

Själv föredrar jag sol å värme men visst skidresor har sin tjusning det också ;)




Just nu sitter jag hos Dianah å känner mig grymt stressad inombords, har fortfarande inte varit å handlat Kims paket å han fyller år i morrn!! Nicke är å hjälper revyn med scenbygget men nu börjar tiden rinna ut så han får faktiskt ta å komma nu.. dom får fortsätta en annan dag me det....

Dessutom är det svinkallt här, strömmen har varit borta  så sölvesborgs energi fick komma det va inget vi kunde lösa å innan dom kom så hann det bli kallt å barnen va sååå hungriga men nu har dom äntligen fått lite mat i magen..



 

 Ikväll vet jag inte rikitgt vad som händer fick precis mess från Sofia som undrar vad som sker men tyvärr kan inte svara på det förrän jag pratat me Nicke..

Min underbara vän Sofie kommer hem idag!! Hon ringde mitt under middagen så jag skulle ringa upp henne när vi ätit vilket jag gjort men telefonsvararen går bara in?? Man blir ju lite nervös hoppas inget hänt bara.. ska försöka om en stund igen om inte annat så ringer hon säkerligen igen.. ;)



Nej nu ska jag jaga rätt på Nicke nu får han faktiskt komma ;)

                                                 Over and Out / D


Har gett upp...

med att Nellie ska sova på sitt rum hon vill helt klart inte längre, hmm det är väl som Dalin säger en period då hon är lite extra mammig å det får man väl vara ibland ;)

Idag har jag fått halva huset städat, har bara övervåningen kvar å den tar jag i morrn ;)

Den ena julgranen är även pyntad ja precis jag har 2 st granar i mitt hus i år!! Det gillar vi starkt!

Den andra ska jag ordna till i morrn har jag tänkt, har även lite ärende kvar att uträtta, blir man någonsin klar? Känns som det är ngt nytt som dyker upp hela tiden men i morrn behöver jag bli färdig det går ju så fort till jul nu å jag längtar! Mysfaktor på hög nivå!


Ikväll har det ätits god Tacos här hemma med Dianah å hennes familj, även lilla mamma stannade till på vägen hem från jobbet å fick i sig lite mat trevligt trevligt...




Ja skrev innan att jag gett upp Nellie men nu har jag testat lägga henne på sitt rum det har varit tyst ett tag nu ;).....vem försöker jag lura? NU börjas det, skulle inte sagt nått å tagit ut lyckan så tidigt kanske hade det lyckats?? Nej nuu är hon rikitgt arg så nu får jag hämta henne å lägga henne i vårt sovrum.. IGEN!

 

 

                                                   Over and Out / D


Mardrömmar??

Ja jag börjar fundera över om min lilla skatt har mardrömmar i 1 veckas tid nu har hon inte vågat sova på sitt rum hon skriker så fort jag eller Nicke försöker lägga henne där.. men när vi lägger henne i vårt sovrum är det inga protester alls, hmm vad kan dett bero på? å när går det över?

Visst det är jättemysigt å ha henne hos sig men det får ju inte bli ngn vana så vad ska jag göra?



Igår hade vi revyrep hela kvällen lång, måste säga att jag va lite orolig för hur det skulle bli men igår kändes allt mkt bättre å jag börjar se helheten i det så det är ngt positivt ;) det kommer bli bra dettta!

Idag bär det av till k-stad en vända me Dianah, Thom å Julia då de förmodligen ska provköra en bil så behövs jag till att passa Julia. Nellie är på dagis så det underlättar ju en del ;)

I eftermiddag är det möte som gäller, lagom kul men är ett måste sen ska min skatt hämtas sen hem å påbörja middagen så det är klar till min älskling kommer hem!

Ungefär så ser min dag ut idag. Ikväll ska jag inte göra ett jota bara ligger på soffan me hjärtat!

                                                       Over and Out / D


Julkonsert + Julbord

I fredags va vi som sagt på julkonsert i k-stad med föreningen Step By Step... Det va en konsert med Sanna, Sonja, Shirley och Måns å den va mkt bra å mysig! ;)


I lördags va det kalas för lilla Tilde som fyllde år! ( Daniel, min brors flicka) å där bjöds på god smörgåstårta, pärontårta å massor av goda kakor som Tonje bakat! Mkt duktigt gjort! ;) Har dock lite dåligt samvete för att att jag inte hann va där så länge då jag å Nicke skulle på Julbord med Näbo på slottslängorna!


Det började med förfest i Pukavik hos Nickes jobbarkompis Johan, sedan bar det in till slottslängorna där god mat väntade. Tyvärr blev jag lite besviken på maten då jag tyckte att det fattades en hel del som borde finnas med på ett julbord men men det gick bra ändå :)
Kvällen fortsatte med trevligt umgänge å underhållning som vi gillar starkt!
Nicke blev rätt rund under fötterna mot senare av kvällen så det bar hem rätt tidigt ändå va hemma vid halv 1 fast det va skönt det me då jag hade revy hela dagen igår från kl. 10 till 16.00!
Måste sumera med att kvällen blev rätt så lyckad! Finns dock människor som har svårt för att låta bli att lägga sig ens liv det märktes under kvällen, inga namn nämnda.. Vad är det för nöje?
Kan även glädja med att kärleken mellan mig å Nicke växer starkare för varje dag som går!


Nu ska jag hämta vår lilla prinsessa på dagis sedan bär det av till stan en runda har lite ärende att ordna inför julen som väntar runt hörnet!


                      





                                                   Over and Out / D


Duktigt förbannad..

Ja det kan man lugnt påstå att jag är..

Har precis tillbringat typ hela dagen med att sätta ihop 6 st Olika fotokalendrar på Nellie som julklapp till lite folk.. å när jag nu ska skicka dom till önskefoto så går det inte ladda upp bilderna det är fel på sidan!!!!

Hur FÖRBANNAD blir man inte då?? Det måste ju göras nu! Tiden rinner fort iväg.... Hur ska jag lösa dettta? Sofie, jag behöver din HJÄLP NU!! ;)


Annars mår jag hyfsat bra efter min förkylning, har gett upp med pencillinet då jag får kramper i magen så det kan fara å flyga! Tydligen av någon lustig anledning ska jag reagera på det nu när jag aldrig gjort det innan hmm?



Ikväll är det JULKONSERT  i Kristianstad som gäller med Step By Steps ledare och styrelse, kommer säkert bli jättebra å mysigt! ;)

Återkommer mer om detta senare...

Nu ska jag försöka få iväg bilderna igen men mitt tålamod är INTE på topp just nu!



                                                 Over and Out / D


Trött...

usch ja idag är jag rikitgt rikitgt trött, nickes väckaklocka ringde flera ggr i morse den började kl. 5!!! å så ska han snozza till halv 6 jag blir GALEN! en annan kan ju inte somna om å självklart vaknar min lilla prinsessa så man fick ju så snällt stiga upp då...

Lillan har jag lämnat på dagis så jag ska passa på att vila så mkt som möjligt innan hon ska hämtas igen..

Å vad jag längtar till denna pencillinkur är över! Jag blir så trött av att äta en massa tabletter hela tiden å magen mår ju inte det bästa heller...
Känns som att jag är väldigt gnällig idag men det är så jag blir när jag inte får sova å ibland kan man väl få vara lite gnällig?




Vädret är verkligen tråkigt också, det piggar ju inte upp en direkt!
Jag längtar utomlands, tillbaka till TURKIET sånna här dagar, det är helt underbart där!


 Jag, Nicke och bror David i Turkiet


Bihålsinflamation + Revyrep...

Japp bihålsinflamation har man drabbats av äter pencillin å är lagom trött! Å att dessutom inte få sova på nätterna gör saken inte mkt bättre, nellie är på väg att bli dålig, näsan rinner, hon hostar, ögonen är röda ja usch den stackarn får nog gå till fabror doktorn i morrn...


Å nu ska en annan iväg på Revyrep vilket inte känns så bra, hur bra kommer man prestera när man mår som jag? inget bra resultat men men måste ändå dit det börjar som sagt dra ihop sig rätt vad det är så är det PREMIÄR!
Tiden går alldeles för fort den hade mer än gärna fått sakta ner lite men det är väl tekniskt omöjligt?



Hade en trevligt telefonsamtal me SOFIE i fredags så det piggade ju upp en annan ;)
Saknar dig här hemma vännen men tur att telefon finns annars hade det blivit jobbigt!



Nu ska jag bege mig det ryktas även i familjen att det ska köpas JULGRAN idag, hmm lite tidigt än tycker jag eller?





                                                         Over and Out / D


Duktigt irriterad...

...Över att internet inte funkat på hela helgen men nu äntligen fungerar det igen har ju inte kunnat blogga elller nånting!
Den gågna helgen hade vi 2 dansshower som gick jättebra å min lilla prinsessa medverkade även i den som en liten pepparkaksgumma ;)


I söndags hade vi julbak hos syster Deborah vilket va jättemysigt, det blev många pepparkakor å lussekatter vilket vi gillar starkt!


Nellie tyckte degen va godast ;)



Själv mår jag inte toppen idag, känner mig krasslig ont i halsen, snuvig, huvudvärk å allmänt hängig.. vad kan detta va? Jag hoppas verkligen det går över snabbt då jag INTE har tid att vara sjuk är mkt med revyn å så nu, det börjar som sagt dra ihop sig... Inte långt kvar till julafton heller som jag längtar mkt efter!

Nej nu får det bli soffan en stund till sen hämta busfröt på dagis om en stund!



Over and Out / D


RSS 2.0