Barnmorskebesök.

Har idag varit hos barnmorskan på kontroll, allt va bra hon är dock lite orolig för mig med allt jag går igenom just nu och mitt HB var inte det bästa men är kanske inte så lustigt heller.
Känns som jag lever i min egna lilla bubbla har inte ork till nånting längre känner mig helt tom å nu närmar det sig dessutom min födelsedag som är på söndag.
Kommer nog kännas lite konstigt att dom inte kommer vara där.



Sitter just nu hos mamma och har precis skrivit ut lite sångtexter till mormors å farmors begravning.
Ska tillsammans med mina systrar öva idag i Mjällby kyrka inför mormors begravning som är på onsdag.
Mycket att förbereda har även ett bildspel att sätta ihop som vi även gjorde till morfar.


Nu ska jag försöka få nått i mig har ingen matlust alls längre jättejobbigt!!
Sen måste jag ner till stan en vända för att inhandla det sista jag behöver så hoppas att dom har det.
Kvällen är fortfarande inte bestämd många bollar i luften just nu!

 


Hinner inte med

Att blogga.
Har varit såå mkt på sista tiden.
Igår mådde jag rikitgt dåligt hade sammandragningar så slutade med ett besök på förlossningen där dom sa till mig att jag MÅSTE ta det lugnt men hur lätt är det med en 2-åring i huset??
Känslorna är upp å ner också snart dags för begravningarna med det är tungt.
Har nyss varit i Mjällby med Debbie å beställt blommorna till både mormor och farmor så nu är iaf det avklarat bara den tunga biten kvar.
Har en stor klump i halsen allt känns sååå jobbigt, önskar allt var en enda mardröm.



                                                      Morfar, Mormor och Farmor
Skulle önska att himlen hade en telefon så jag kunde höra din röst igen, Jag tänkte på dig idag, men det är ju inte något nytt, Jag tänkte på dig igår, och dagarna före det också. Jag tänker på dig i stillhet, Allt som är kvar är minnen och ett kort i en ram, Ditt minne är hos mig för alltid, Gud har dig i sina armar...... Jag har dig i mitt hjärta. ♥


Varför?

Jag har så många frågor men finner förtillfället inga svar.
Jag vet knappt hur jag ska uttrycka mig finner inga ord för den smärta, sorg, saknad, tomhet mm som jag känner.
I morse ringde telefonen 05.45 det var pappa å han berättade att farmor gått bort, jag bröt ihop skrek rätt ut fick en sån otrolig chock att jag visste inte vad jag skulle ta vägen, föll ihop på golvet me telefonen i handen.
Min första tanke var att detta får inte vara sant!! Farmor lilla som såg framemot sommaren å att jag å nellie skulle vara i sommarstugan å hon längtade så efter att få träffa barnet som jag bär på <3
Det gör så ont i mig å inte nog med det för 2 dagar sen förlorade jag min underbara mormor varför varför varför??

På 2,5 månad har jag mist min morfar, mormor och farmor.
För 3 månader sen hade jag alla 4 i livet nu har jag bara underbara farfar kvar som är så förkrossad över farmors bortgång vilket jag verkligen förstår, i 65 underbara år har dom vandrat sida vid sida...



Varför ska allt ske samtidigt?
När ska det sluta göra såååå ont?
Hur ska jag orkar detta?


Jag saknar och älskar
 er så oerhört mycket morfar, mormor och farmor!!!



Mormor och Morfar



                                          

Farmor och lilla Nellie


Tingeling!

Har haft fredagsmys med min underbara dotter.

Nicke är och kollar på fotboll men han ringde nyss å sa att han var på väg hem..

Nu har jag precis lagt Nellie vi har haft det supermysigt, ätit stjärnchips som är bådas favortit å så fick Nellie välja film vilket hon självklart väljer Tingeling eller Ting som hon säger.

Hon fullkomligt älskar dom filmerna men det är inget mig emot tycker dom är sååå mysiga!



Dagen har varit hyfsad bra visst är saknaden stor efter mormor å morfar, känns fortfarande overkligt att man inte kan köra å hälsa på dom längre men som mamma säger livet går vidare, show must go on. Men det är ändå tungt, är så glad att alla minnen lever vidare och att Nellie hann träffa dom men kan erkänna att det känns tufft att mitt nästa barn inte får göra det så underbara människor som dom var. Men jag är glad över att de äntligen får vara tillsammans igen efter 2,5 månad ifrån varandra, jag vet att de vakar över mig/oss alla å jag kommer alltid att minnas vår tid tillsammans!
Jag älskar å saknar er mormor & morfar! Tills vi möts igen!


Saknaden

Ja saknaden är enorm! Idag har mormor somnat in, hon har nu fått komma till morfar vilket jag är glad över att de äntligen får vara tillsammans igen men ni ska veta att jag saknar er båda å jag älskar er! <3


Sången som morfar alltid sjöng..

Liten blir stor drömmer och tror

Kommer du snart till mig?

Rosende kind kommer en vind

För den mig hem till dig



En gång jag seglar i hamn

En gång är du i min famn

En gång berättas min vän

Sagan om den som kommer igen

En gång i drömmarnas land vandrar vi två hand i hand

En gång min älskling kommer jag hem till dig.



Blågröna svall tång och korall

Lurar inunder mig

Men ovanför stjärnorna hör

Sången jag skrev till dig



Älskade Mormor & Morfar


Full ös

Ja det kan man verkligen säga att det var här hemma igår..

Dianah var i skolan och Thom skulle på utvecklingssamtal med Johannes så Jacob å Julia fick vara här vilket gjorde Nellie överlycklig!
Hon å Julia funkar sååå bra tillsammans å de frågar efter varandra hela tiden så fort de är i från varandra men det gäller att ha ett öga på dom båda då de är fulla av bus. Och speciellt när dom träffas så kan det hända grejor ska alla veta :-)



Stackars Julia, hon ser helt ihoptryckt ut i den lilla vagnen och Nellie är lycklig över att få köra runt henne i den :-)




Nicke blev färdig med min garderob igår, det var säkert tack vare lille Jacob som skulle hjälpa han hela tiden, kan undra om Nicke tyckte ha var i vägen? Han såg nämligen väldigt sammanbiten ut när han kom ner men det hade iaf gått bra!
Är sååå glad att det äntligen är klart nu ska det bara inhandlas inredning till den jippi!!



Idag ska jag försöka klämma in ett besök hos mormor är så svårt bara när man har Nellie, är ju inget för henne att vara där det blir såå stimmigt då så får väl tyvärr vänta till ikväll då Nicke kommit hem.
Älskade mormor det gör så ont att se dig så här men samtidigt vet att jag att du återförenas med morfar vilket gör att allt känns bättre, jag älskar dig mormor!
Saknaden av morfar är stor vilket den säkert alltid kommer va, kan ibland inte förstå, 3 månader har gått nu men minnena lever vidare! Snart är ni båda tillsammans igen!


Måla, Måla....

Godmorgon!!

Nu har det ätit frukost å snart ska Nellie köras till dagis :-)

Efter jag lämnat henne beger jag mig till olofström till mammas butik för att måla ett bord å två stolar till Nellie som hon ska ha i sin lekstuga, de blir troligtvis rosa om Nellie får bestämma... Själv föredrar jag lila så det ska hennes spis målas i :-) Allt kommer bli sååå fint när det är klart å jag lovar att bilder läggs upp så fort vi möblerat hennes lilla stuga...

Får hoppas att solen är framme hela dagen så jag å Nellie kan hoppa lite studsmatta i eftermiddag när vi kommer hem hon fullkomligt älskar den!! :-)


Uppe me tuppen

Jag vet inte vad som har flugit i Nellie men upp tidigt på morgonen det ska hon, idag vaknade hon halv 7!! Jag var helt galet trött så Nicke tog henne men självklart har jag svårt för att somna om själv så lika bra att gå upp.

Idag skiner solen får hoppas det fortsätter med det!

Det får bli lite frukost snart sen köra till Debbie å hämta lite sten till hundgården, Nellie sitter här hos mig å vill också trycka på alla knappar hahah.

Kvällen igår var supertrevlig med goda vänner, vi grillade flintastek å grillspjut supergott å självklart en massa goda tillbehör å efterrätt!! Nellie hade jätteroligt med Alvin å Felix, de lekte kanon ihop å det skulle kramas  många ggr också :-)


Nej nu säger Nellie frukost å det tycker jag låter som en mkt bra idé!


"Storstan"

Ny dag innebär nya möjligheter :-)
Nicke är i farmen å jobba nu på förmiddagen hans bror var å hämtade han för en stund sen.
Jag å Nellie har ätit frukost ska snart klä på henne å sedan köra in till "storstan" för att handla då kylskåpet ekar tomt! Funderar dock på att lämna henne hos mamma å pappa det går så mkt snabbare att handla utan henne å hon gillar ju inte det så varför tvinga me henne? hon får garanterat roligare hos mormor å morfar vilket hon säkerligen kommer uppskatta om hon får va :-)


Kvällen igår va lugn, vi kollade den nya serien som börjat istället för solsidan, har inte fått rikitgt grepp om den än så kan inte rikitgt uttala mig om vad jag tycker om den.. Än så länge så är ju solsidan helt klart bäst!


Nej nu ska vi göra oss i ordning har mkt på schemat idag måste hinna med en hel del saker innan Jimmie å Josse med familj ska komma :-)


Vilken lycka!

Jag, Nicke å Nellie körde till k-stad en vända när han slutat jobba för att köpa en studsmatta till Nellie.

Du milde vad glad hon blev när hon såg på kartongen vad vi köpt, hela vägen hem satt hon å sa "Tack mamma, Tack pappa!" Det va så gulligt å det värmde i hela kroppen när hon blev så lycklig å glad!
Just nu står hon i fönstret å tittar när Nicke å Kim sätter ihop den å man ser verkligen på henne hur hon längtar efter att få använda den!
Egentligen är det läggdags men det är ju fredag så får bli lite senare idag :-)
Nu ropar hon på mig kanske är dom färdiga?? Får hoppas det så hinner hon testa den en liten stund iaf!


Mycket att göra.

Idag har det hunnit uträttats en hel del..
Dagen började med att jag och Nellie skjutsar Nicke till farmen där han är å jobbar idag, han har ju inte nått att göra hemma menar jag, blir lite smått irriterad då vi har så mkt på gång i hemmet men han tror vi har all tid i världen på oss... hallo, det är bara 14 veckor kvar till bebis nr 2 ska komma å vem vet den vill kanske titta ut tidigare?? 


Jag å Nellie har även följt med Dianah till Ronneby för att hämta lite skolarbete å sen hjälpt mamma med att tömma det sista i mormors å morfars hus kört iväg lite saker...


Har även hunnit med en vända till
Jysk där vi inhandlade lite saker till Nellies å Julias stuga dom kommer bli såååå fina jag lovar bilder när det är klart  :)

Vad kvällen har att erbjuda är ännu ingen som vet det återstår att se, har inget planerat för en gångs skull men i morrn däremot kommer Jimmie, Josse, Alvin å lille Felix hem till oss för att grilla lite gott gott..


Nu tycker Nellie att vi ska gå ut så det är väl lika bra att lyda, annars vet jag inte vad den lilla damen kan få för idéer :-)


Back on track...

Japp nu är man tillbaka här igen, var ett rejält tag sen man skrev här hände så mkt att jag inte hade tid men nu ska jag ta tag i det igen :-)

Speciellt när man fått en så fin blogg som min underbara vän Sofie Nykvist gjort till mig Lovely <3

Tack så oerhört mkt gumman!


För er som har missat så väntar vi vårt andra barn som är beräknat till den 27:e Juli <3 Jag längtar jättemkt! Ska bli spännande att se vad Nellie tycker också men tror det kommer gå bra hon gillar Viggo väldigt mkt Jessicas gosse men visst det kan bli annorlunda när hon inser att denna bebisen är här för att stanna! Hon är ju trots allt en väldigt envis liten dam å börjar säga emot mig mer å mer hela tiden nu.
Mamma å Pappa har spenderat sin helg i underbara sthlm å där köpte dom en tröja till Nellie som det står ARE YOU TALKING TO ME? Den stämmer in klockrent på henne det är precis så hon är just nu, kan undra när det ger med sig om det gör det vill säga?? :S


Idag skiner solen vilket bara kan leda till underbar dag!


RSS 2.0