Jaaaa.....

Idag kommer min älskling hem har saknat han denna veckan å det har Nellie också gjort varje morgon har hon ropat "Pappa Pappa!!" å sprungit runt i hela huset å letat efter han så i morrn när hon vaknar blir hon säkerligen överlycklig när hon ser att han är hemma :)
För er som inte vet så jobbar han borta i veckorna vilket inte alltid är så roligt men vad gör man inte i dagens läge då det inte finns så mkt jobb så man får ju tyvärr ta det som erbjuds...

Min å Nellies dag har varit lugn idag den började me att hon vaknade 07.30 så nu verkar det som om hon kommit tillbaka till sina rutiner igen denna omställningen med vintertid tar ju på en annan också..
Sen har vi varit i stan me svärmor å köpt tyg till 2 madrasser som Nellie använder som lekmatta hemma, vi tyckte det va dags att fräscha upp dom å självklart ställer svärmor upp på det :)

Just nu sitter vi hos min kära syster Dianah som vi blev bjudna till på middag hos.. jag menar vem tackar nej till middag?? inte jag iaf hahah..
Flickorna leker här för fullt å idag är dom förvånadsvärt snälla mot varandra hmm kan de ha något fuffens för sig i smyg? jag börjar bli lite fundersam.
Tanken är att vi ska ta en cykeltur innan middagen så får väl slita mig härifrån nu så vi kommer iväg.

Längtar till mitt hjärta är hemma ikväll!!



Over and Out / D

 


Möblera om...

Idag har jag å älsklingen möblerat om i vårt lilla hem, vardagsrum å finrum fick byta plats..
Måste även tillägga att vi fick hjälp av Kim som va till stor hjälp måste jag säga.. hans enda krav till att hjälpa till var att han skulle ha middag kl.12.00 å självklart fick han det :)
Just nu håller Nicke å Andreas (Nickes bror) på att koppla in Tv:n på sin nya plats så jag fick ju så snällt sätta mig vid datorn då jag inte kan titta på tv iofs kan jag ju det i sovrummet men då hade jag inte fått detta gjort...

Dagen startade tidigt idag då Nellie vaknar 05.30 härligt eller inte men nej jag ska inte klaga det är typ andra gången det sker detta året så får väl härda ut men ibland är det faktiskt rätt skönt att gå upp tidigt man får mkt mer gjort eller ja iaf jag får det :)
Resultatet idag blev ju trots allt att vi möblerade om, huset städades, jag lagade 2 middagar å Dacke fick sin promenad måste säga att jag är lite stolt över mig själv jag menar det sker ju inte allt för ofta..

Just nu är jag duktigt irriterad på min mobil den lever verkligen sitt egna lilla liv.
Den startar å stänger av sig själv hela tiden måste lämna in den kanske ska ta tag i det i morrn.. ??
Det är mkt jag behöver ta tag i men i morrn börjar jag iaf jobba min mammaledighet är slut kan inte fatta vart tiden tagit vägen tänk lillan är redan 16 månader det är helt sjukt men så är det.

Nej nu får jag gå å kolla om dom är färdiga
Bye Bye

Kick-off!!

Idag har det varit KICK-OFF med revyn, dagen började kl. 11.00 i Barnakälla å slutade kl. 18.00 en mkt trevlig dag med mkt spånande inför årets revy som säkerligen kommer bli toppen!
Ser framemot detta, för er som inte vet så är jag med som dansare för 3:e året i rad! Superkul är det!! ;)

Helgen i sig har annars varit väldigt lugn, i fredags var vi å badade i olofström med Fam. Gustafsson och Fam. Karlsson/Persson..
Nellie älskade vattenruschbanorna, tyvärr fick hon hög feber när vi kom hem så hela lördagen låg både jag å Nellie pall i soffan å kollade Musses Klubbhus å åt en massa god glass (Det är en självklarhet när man är sjuk)
Men som tur är så är på benen idag! Det va säkert glassen som gjorde det hahah

Då Nellie missade fredagsmys eftersom hon va så trött å la sig tidigt så fick vi ha söndagsmys i soffan me godis nu när jag kom hem å det va kvällens höjdpunkt för henne!
Lillan sover gott i sin säng nu så nu ska jag lägga mig på soffan å se på Tv
I morrn blir det dagis å egentligen skulle jag börjat jobba men jag börjar på tisdag istället ;) skönt att ha en sista ledig dag hehe..
Bild på Nellie då godisskålen kom fram..


Vilken lycka!! Överlycklig!


Torsdag morgon...

Har precis väckt Nellie vilket inte va populärt den stackarn är såååå morgontrött å vill ju bara sova men det går inte när man ska till dagis..
Det tjuriga humöret gick snabbt över då hon upptäckte att pappa va hemma ;) det verkar som hon har saknat han denna gången han varit iväg...

Själv mår jag inte toppen idag, känner mig krasslig hoppas verkligen det bara är nått tillfälligt å att det snart går över, får kuera mig när Nellie är på dagis  så med andra ord blir det soffläge å tv idag det gillar vi ;)

Nu är det frukost som gäller sen bär det av till dagis...
Här är även lite bilder från vår skogpromenad me Nykis ;)

Mitt lilla bustroll! 








Sofie & Dacke




















 

 

 


Skapa blogg...

Det går sakta men säkert framåt...

Nykis tyckte det va dags för mig att ta mig i kragen å skapa en blogg vilket jag gjort nu...

Hade en supertrevlig dag igår me henne å Nellie vi tog en skogspromenad där jag hade me mig varm choklad å kanelbullar (hemmagjorda av mig de ni!) Jag är ju som sagt inte så huslig av mig men får väl ändras då Nellie älskar ALLT me mat ;) Självklart hade vi även Dacke me oss...

 

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0